Catering

In samenwerking met Masterfit Meals verzorgen wij ook catering. Zowel in Chalet Suisse als op een unieke locatie die wij graag met u mee helpen zoeken.

De producten van deze catering worden artisanaal en dagvers gemaakt door Masterchef Peter De Groote met gezonde en lokale ingrediënten.

Wij kunnen u voorzien van enkel onze producten, maar kunnen u ook voorzien van een heel team die de hele avond voor u verzorgt. Van aperitief tot dansfeest en van kok tot ceremoniemeester en bediening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Info@masterfitmeals.com
003250 62 42 21

Masterfit Menu's
Gezonde lekkere menu's voor alle feesten in Chalet Suisse en traiteurdiensten.
Alle cateringdiensten en feesten zijn op reservatie !!!
HAPJES KOUD
- mini bagel met zalm en kruidenkaas = 2,00 euro
- glaasje artisjoksalade met grijze garnalen = 2,00 euro
- glaasje rode paprika bavarois met seranoham = 2,00 euro
- wrap met kruidenkaas, beenham en zongedroogde tomaatjes = 2,00 euro


WARME HAPJES
- gevulde mini schelpjes met visgratin = 2,00 euro
- champignon met spek en feta = 2,00 euro
- mini garnaalkroketje 'home made' = 2,00 euro
- gevulde mini pita met kip shoarma = 2,00 euro


SOEPEN
- wortelsoep met kokos en gember = 3,50 euro (300ml)
- gele paprikasoep met mascarpone = 3,50 euro (300ml)
- tomatensoep = 3,50 euro (300ml)


KOUDE VOORGERECHTEN
- carpaccio van dagverse kabeljauwhaasje met sushifantasie, radijs, komkommer en citrusdressing = 16,00 euro
- krokante toast met champignons, coquilles, rucola en truffel = 16,00 euro
- klassieke garnalen cocktail = 13,00 euro


WARME VOORGERECHTEN
- scampi's van het huis (7stuks p.p) met basmati rijst = 13,00 euro
- vissoepje 'petit bouillabaisse' = 8,00 euro
- bladerdeegje met tongrolletjes op Oostendse wijze = 13,00 euro


HOOFDSCHOTELS
- Italiaanse kip ovenschotel (specialiteit) = 10,50 euro
- varkenshaasje met groentenkrans, kroketten en champignon of pepersaus = 12,00 euro
- gegrilde zalm met zoete aardappel, wok van mediteriaanse groenten en tomatencoulis = 13,50 euro


DESSERTS
- chocomousse duo (in glas) = 2,75 euro
- tiramisu (in glas) = 2,75 euro
- vanille rijstpudding met abrikozen (in glas) = 2,75 euro
- dessertbord Masterfit (4dessertjes + fruitsalade) = 11,00 euro


BUFFETTEN
Buffet n°1 : 36,00 euro per persoon

Ruime basis van salades , rijst , brood , boter , aardappeltjes ,sausjes , ... vers fruit .
Tomaat met vissalade , gevulde perzik met tonijn , eitje met krabsalade , ham rolletje met asperges , varkensgebraad , gebakken kippenboutjes , paté van de chef .


Buffet n°2 : 45,50 euro per persoon
Ruime basis van salades , rijst , brood , boter , aardappeltjes ,sausjes , ... vers fruit .
Tomaat met Zeebrugse garnalen , eitje met krab , gerookte forelfilets in gelei , gekookte langoustines , assortiment gerookte vissoorten , gebraiseerde beenham , meloen met parmaham , kippenboutjes .


Buffet n°3 : 58,00 euro per persoon
Ruime basis van salades , rijst , brood , boter , aardappeltjes ,sausjes , .. vers fruit .
Tomaat met Zeebrugse garnalen , eitje met krabsalade , gegarneerde zalmfilet in gelei , assortiment gerookte vissoorten , ananas met zeevruchtensalade , gekookte langoustines , kreeftenterrine , gerookte eendenborst , kippenboutjes , parmaham met meloen .


Buffet n°4 Koud en warm buffet : 63,00 euro per persoon
Ruime basis van salades , rijst , brood , boter , aardappeltjes ,sausjes ... vers fruit .
Tomaat met Zeebrugse garnalen , zalmfilet in gelei , gevulde eitjes , gerookte paling , visterrine met asperges , hoevekip met exotisch fruit , waldorfsalade met gemarineerde kippenvleugels , zigeuner varkensgebraad 
Warm : paella , beenham met warme groenten en gratin aardappelen .


Buffet n°5 mediterraans buffet , koude en warm : 63,00 euro per persoon
Ruime basis van salades , koude pasta , ciabatta brood , sausjes , vers fruit ,...
Taboulé salade met scampi's , Salade Niçoise , klassieke rundscarpaccio met Parmezaanse kaas en rucola , parmaham met meloen , vitello tonato , inktvis tapas , gegrilde kippenboutjes .
Warm : pasta vongolé , lasagne Ten Dauwe , tortellini met kip en champignons


PRIJZEN
- prijzen zijn per persoon
- prijzen zijn inclusief 21% btw @ Chalet Suisse en of catering
- personeel: koks en kelners naar wens à 32.50 euro exclusief btw/uur